Борси Новини и анализи

Tърговия с Kриптовалути

13 октомври 2017

Най-съвременната търговия днес е с криптовалути. Двете най-големи от тях - Bitcoin и Ethereum поскъпнаха 6 пъти за последните 6 месеца. Всеки от нас може да има достъп до това вълнуващо развитие, а ние знаем как това да стане за вас по сигурен и евтин начин. (ако сега нямате време може да запазите този линк чрез bookmark във вашия браузър)

(за нови клиенти и безплатно откриване на сметка пратете вашите имена и телефон ТУК)

 

тел: 024893715  email: [email protected]

Първо ще ви запознаем с няколко недостатъка на директното инвестиране в тези валути. Криптовалутите могат да се търгуват на различни "борси" и изискват създаването на няколко електронни портфейла, в които да се съхраняват. Това са виртуални електронни платформи, които са децентрализирани и нерегулирани, затова често портфейлите на инвеститорите са обирани или изгубвани. Освен това транзакционните разходи за банкови трансфери, обмен на реална валута срещу крипто и изобщо самите борсови комисионни - достигат сумарно до около 10%. Същевременно криптовалутите не могат да се търгуват на маржин – т.е да увеличавате експозицията си с по-малко пари, нито инвеститорите могат да излизат на къси позиции ако решат, за да се възползват от спад на цените.

Ние намерихме оптимално решение за тези тревоги и даваме възможност за професионално и евтино инвестиране.

Днес ви предлагаме достъп до борсово търгувани ценни книжа (ETNs), базирани върху цената на най-популярните криптовалути – на Bitcoin и на Ethereum. Единият борсово търгуван инструмент инвестира в биткойни, а другият - в етериуми. Книжата се търгуват на фондовата борса в Стокхолм (NASDAQ OMX) и са достъпни за търговия като всеки друг инструмент на регулиран пазар в Европа.

Инструментите следват плътно движението на цената на съответните криптовалути. Емитентът (лицето, задължено по активите) поддържа точни наличности от биткойн или етериум като обезпечение на емитираните книжа и цената на инструмента се формира на база котировки в реално време на биткойн/етериум към евро. Котировките се следят от най-ликвидните платформи за търговия на криптовалутите като: Kraken, Bitfinex, Okcoin, Gemini, Gdax и др.

И най-важното: печалбите от инвестиции или търговия с тези инструменти са напълно освободени от данъци! За разлика от сделките с реални крипто валути, при които възниква задължение за данък печалба или данък върху дохода.

Инструментите са деноминирани в евро, a у нас може да бъдат търгувани през Булброкърс. Вие може да захраните вашата сметка в лева или евро, а ние ще се погрижим парите ви да бъдат инвестирани на борсата. Ще ви подсигурим онлайн интерфейс за търговия, както и контакт с нас по телефон и имейл.

За притежателите на криптовалути: при желание може да заменим вашите Bitcoin или Ethereum директно за съответните инструменти на шведската борса NASDAQ и така ще поевтините транзакциите си или ще се възползвате от маржин търговия, включително и къси позиции.

Внимание: Ако си отворите сметка за търговия на крипто валути при нас, получавате автоматично достъп до инвестиции и търговия на всички финансови инструменти (акции, индекси, валути, фючърси, опции и т.н.) на световните пазари. Така може да се възползвате от движението на цените на хиляди инструменти или да си създадете с редовни вноски дългосрочен портфейл от водещи акции, за да увеличите лесно и сигурно спестяванията си.

 

Потърсете ни сега:

Bulbrokers EAD, 18 Krakra Str.,1504 Sofia

+359 2 4893 715 [email protected]

_______

Булброкърс ЕАД и Алфа Асет Мениджмънт ЕАД са дружества регистрирани в България и лицензирани от Комисията за финансов надзор, предлагащи финансови услуги от над 15 години